Ideaal voor tijdelijk gebruik. De FuelCube is ontworpen en gebouwd conform de UN/ADR regelgeving en bestaat volledig uit dubbelwandig staal. Inclusief een af te sluiten deksel. De FuelCube is stapelbaar en kan volledig gevuld opgetild worden. Standaard met aan- en afvoeraansluitingen.
De op een aanhanger gemonteerde dieseltank van Fuel Proof is de meest innovatieve, veilige en duurzame op de markt. Betrouwbaar, veilig en gebouwd om lang mee te gaan. Deze producten zijn UN/ADR goedgekeurd voor transport over de snelweg. Deze geavanceerde tank heeft een excellente wegligging en een chassis voor jarenlang, zorgeloos gebruik.
Deze range brandstoftanks zijn gemaakt van 3 en 4 mm dik staal en voldoen aan de huidige regelgeving. Door de sterke constructie en het afsluitbare cabinet is de tank hufterproof en is deze beveiligd tegen schade en diefstal. De FuelStores zijn verkrijgbaar van 500 tot 2500 liter en zijn volledig UN/ADR goedgekeurd, waardoor deze geschikt zijn om diesel over de weg te vervoeren. De tanks zijn leverbaar met een groot scala aan pompmogelijkheden.
Beschikbaar voor de 500, 1000 en 1500 Liter FuelStores. Het frame met driepuntsophanging maakt het mogelijk voor tractoren en andere machines om de FuelStores eenvoudig en veilig te verplaatsen. Dit systeem draagt bij aan een verhoogde flexibiliteit en effici├źntie voor een scala aan toepassingen.
De dubbelwandige generator tank van Fuel Proof is een sterk gebruiksvriendelijk product met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het compacte en stapelbare systeem van deze tanks maakt ze geschikt voor vele toepassingen. De tanks zijn gefabriceerd uit 3 en 4 mm staal en daardoor zeer sterk en bestand tegen zeer zwaar gebruik.
De serie lichtgewicht AdBlue tanks zijn ideaal om AdBlue te vervoeren. Ze worden compleet met pomp en vulpistool geleverd. Daarnaast zijn er vorkbeugels aanwezig om de tanks eenvoudig te tillen, en handvatten om de tank op te tillen wanneer deze leeg is. Tijdens transport is de tank door de uitsparingen vast te zetten.

European suppliers for top rental products!