De 240H is uitgerust met professionele functies waardoor de grondboor uitermate geschikt is voor zowel aannemers als particulieren. De grondboor kan een gat boren van wel 203 mm diameter breed in verschillende soorten grond. De machine is uitgerust met extra grote kogellagers, met hitte behandelde assen en nauwkeurig machinaal gesneden tandwielen, die zo ontworpen zijn dat de grondboor een lange levensduur heeft en een hoog R.O.I. De unieke Comfort-Zone™ handgrepen zorgen voor maximale kracht, terwijl de effecten van terugslag en vermoeidheid worden beperkt. Voor gebruik in combinatie met de 2135 Series grondboren en boorverlengstukken.
Het model M235 biedt u een perfecte balans tussen vermogen, prestatie en gebruiksgemak in een lichtgewicht tweemans grondboor. De Briggs & Stratton motor is volledig afgesloten voor vuil. Direct gemonteerd op de transmissie voor maximale efficiëntie. In de motor zorgen machine gesneden metalen tandwielen voor een maximale boorkracht en consistent vermogen over een groot aantal jaren. Uitgerust met een standaard gemonteerde blokkeerinrichting, om bij vastslaan de boor er weer uit te kunnen draaien. De exclusieve Gen2 Comfort® hendels bieden verbeterde controle en balans.

De viertakt motor in combinatie met een langere levensduur en prestatie zorgen voor een voordeel wanneer er door stevige vaste grond geboord moet worden. Met een breed assortiment van boren is de M235 geschikt voor zowel de particulier als de professional.

Te gebruiken met de 2135 serie boren.
De 300 Series grondboor staat in de hele industrie bekend om zijn lange levensduur en buitengewoon goede R.O.I. De grondboor heeft extra grote lagers, met hitte behandelde assen en nauwkeurig machinaal gesneden tandwielen. Bovendien hebben deze grondboren de kracht en het vermogen om gaten te boren tot 457 mm diameter breed in verschillende soorten grond. De unieke Comfort-Zone™ handgrepen buigen mee als ze belast worden, zodat vibratie en terugslag worden opgevangen. Deze eigenschap zorgt voor een drastische vermindering van vermoeidheid, een stijging van de productiviteit en verhoging van de veiligheid op de werkplek.

De M330H is voor gebruik in combinatie met de 4400 Series grondboren en 5500 Series boorverlengstukken.
De M357H heeft een aansluiting voor Stihl boren.
De hydraulische 660 DIG-R-MOBILE® is de ideale oplossing voor vele hekwerkspecialisten en algemene bouwgerelateerde projecten. De 660 heeft een krachtig hydraulisch systeem welke een van de beste boorkrachten levert in vergelijking met elke andere machine in zijn klasse. Nauwkeurige balans, verbeterde ergonomische bediening en ongeëvenaarde stabiliteit zijn de ingrediënten voor een productieve machine en een hoog R.O.I. De hydraulische snelkoppelingen geven de 660 DIG-R-MOBILE® de unieke mogelijkheid om een groot aantal andere hydraulische machines aan te drijven. Het exclusieve SNAPLOK™ boor opbergsysteem houdt de boor omhoog, zodat de bedieningshendel omlaag komt. Op deze manier kan de boor makkelijk verplaatst worden.

European suppliers for top rental products!